SEMINARUL“Noile reglementări în materia achiziţiilor publice”

Organizat de ARIC in data de 16 februarie 2016.
Prezentat de dna. Diana Antofie, Vicepreședinte ARIC Training şi Achiziţii Publice, avocat şi formator autorizat.
Într-un moment cheie, în care noile Directive în domeniu propun statelor membre trecerea la o nouă paradigmă, în care achizitiile publice devin instrumentul principal de deblocare a creşterii economice, este esenţială crearea unui cadru stabil în acest domeniu, pentru a obţine eficienţă şi economii (value for money), în condiţii de integritate şi responsabilitate.
Recent adoptata strategie în domeniul achizitiilor publice îşi propune să aducă o nouă abordare în domeniul achiziţiilor publice în România, mutând accentul de la procedură la proces, de la valoarea contractului propriu-zis la „value for money” şi la costul întregului ciclu de viata al unei achiziţii, de la supra-reglementare la o legislaţie mai suplă şi coerentă.
Seminarul “Noile reglementari in materia achizitiilor publice” îşi propune să prezinte participanţilor principalele noutăţi aduse de noul pachet legislativ privind achiziţiile publice.
Seminarul se adresează personalului cu atribuţii în domeniul achiziţiilor publice, atât din cadrul operatorilor economici cât şi administraţiei publice centrală şi locală.
Descarca Brosura