Participarea dlui Cosmin Tobolcea – Vicepresedinte al ARIC la Conferinta Globala de Infrastructura FIDIC 2023

Conferinta Globala de Infrastructura FIDIC 2023, care a avut loc anul acesta in Singapore, s-a incheiat, marcand inca un capitol important in calatoria continua a inovatiei și progresului in sectorul infrastructurii.

In calitate de vicepreședinte al ARIC și director general Protoby, dl. Cosmin Tobolcea, a avut onoarea și responsabilitatea de a contribui, ca vorbitor, la dialogul constructiv din cadrul Contract Management Forum și Human Capital Forum.

Discutiile de la Contract Management Forum s-au concentrat asupra flexibilitatii, rezilientei și inovatiei in contractele de infrastructura ale viitorului. Atentia s-a indreptat catre metodele prin care se poate construi un cadru contractual mai solid și adaptabil care sa faciliteze proiecte de infrastructura mai inteligente și mai durabile.

La Human Capital Forum, s-a explorat in profunzime importanta investitiilor in capitalul uman, cel mai pretios activ intangibil al companiilor de consultanta inginereasca. S-au prezentat strategii de a cultiva talente și de a construi echipe reziliente și adaptabile, pregatite sa faca fata provocarilor emergente ale industriei.

ARIC ii felicita pe noii membri ai Consiliului FIDIC, Adam Białachowski și Prashantt Kapilat, precum si pe noul Presedinte al FIDIC dna. Catherine Karakatsanis – prima femeie presedinte al acestei organizatii in 110 ani de existenta!