Participarea ARIC la Conferinta “Italy & Romania: Building Together-Health Infrastructure”

Presedintele ARIC, dl. Dinu Popescu a participat pe 14 noiembrie la Conferinta “Italy & Romania: Building Together-Health Infrastructure” cu accent pe infrastructura spitalicească și echipamentele aferente.

Coordonata de Ambasadei Italiei la București, Conferinta a fost organizata de ITA – Agenția Italiană de Comerț Exterior, în colaborare cu Camera de Comerț Italiană pentru România și Confindustria Romania  cu obiectivul de a aprofunda multiplele posibilități de colaborare și schimb de experiență între companiile din Italia și cele din România active în domeniul infrastructurilor spitalicești și a echipamentelor aferente.

Evenimentul a cuprins momente menite să faciliteze activitatea de networking între participanți. Întâlnirile au favorizat dialogul și schimbul de opinii între profesioniștii din domeniul construcțiilor, proiectării, companiile de inginerie din sectorul construcțiilor, distribuitorilor de echipamente spitalicești, clinicilor private, spitalelor, etc., atât din Italia cât și din România, și au reprezentat cadrul perfect pentru a evalua oportunitatea unei noi participări legate de procedurile de licitație, de acordurile de subcontractare și de furnizarea de servicii de proiectare, formare și transfer tehnologic.